• Produsen Tabung Finned Longitudinal
  • Produsen tabung sirip penukar panas
  • Produsen Mesin Tabung Fin sing dipasang

KENAPA PILIH KITA

Babagan Kita

Pabrik:Jiangyin Bafu Energy Equipment Technology Co., Ltd.
Web:www.bfchipianguan.com
Tambah:No.39 Gangcheng Avenue, Jiangyin City, Jiangsu Province, China

Perusahaan kita minangka produsen tabung sirip bersertifikat ISO9001-2016. Produk kasebut kalebu jinis ekstrusi DR / jinis lilitan L-LL / jinis knurling KL-KLM / jinis inlaid G, uga tabung sirip las frekuensi tinggi HFW, tabung Kepala kuku, tabung sirip tipe H / HH, Mesin Tabung Fin Extruded, Mesin Tabung Fin Semat, Mesin Tabung Finned Welding Frekuensi Tinggi, Tabung U Penukar Panas, Tabung Fin Penukar Panas, Tabung Finned Longitudinal.

Pabrik dumunung ing Kutha Jiangyin, Kutha Wuxi, Provinsi Jiangsu, cedhak Pelabuhan Shanghai. Wuxi nduweni Bandara Shuofang lan Bandara Changzhou Benniu. Jembaré 5.000 meter persegi, kanthi 5 teknisi lan 50 buruh.